Main menu

O nama

Moja Papica osnovana je s ciljem informiranja, inspiriranja i ohrabrivanja novopečenih roditelja na pripremu domaće hrane svojoj djeci.

Moja Papica donosi prehrambene smjernice putem recepata i načina pripreme hrane koji su prije svega prihvatljivog budgeta svim roditeljima, ali ne postoje stroga i čvrsta pravila jer svaka beba je individualna i razvija se vlastitim tempom.

Osnivač Moje Papice je Nina Kovačić, dipl.ing. prehrambene tehnologije koja uz pomoć kolegice Ane Bošnjak, diplomirane nutricionistice, osim znanja struke, koristi ljubav prema zdravoj prehrani te na taj način omogućava svojoj kćeri Jani najbolji početak života.

Koncept Moje Papice razvio se nakon nekoliko sati, dana i mjeseci provedenih u kuhinji, smišljajući najbolje recepte za domaće kašice, a kasnije i cjelokupne obroke za Janu, osiguravajući joj pri tome sve važne nutritivne sastojke potrebne za njen rast i razvoj.

Ubrzo je krenula razmjena recepata i davanje savjeta drugim roditeljima te je postalo vidljivo kako zaposleni novopečeni roditelji trebaju jednostavnu metodu pripreme zdrave, a ukusne hrane za svoje dijete. Upravo tada se rodila ideja za postavljanje recepata na internet kako bi podijelili sa svima znanje i iskustvo sadržano u receptima Moje Papice.

Moja Papica otvorena je za vaša pitanja i ideje koje možete slobodno ostaviti u prostoru Mame pitaju te ćemo vam u najkraćem roku dati odgovor.