Main menu

MojaPapica na Info danima za bebe i djecu

12th May 2013

Udruga UPRI i Avenue Mall Zagreb na manifestaciji Info dječji dani po prvi puta u Hrvatskoj na jednom mjestu okupljaju sve stručnjake iz područja zdravlja, odgoja i obrazovanja djece. Manifestacija se održala od 10. do 12. svibnja 2013. godine u Avenue Mallu Zagreb, od 9:00 do 20:00 h.
Roditelji su na info danima mogli dobiti odgovore na pitanja iz područja pedijatrije, dermatologije, dojenja, prehrane i dohrane djece, rehabilitacije i razvoja motorike i senzorike, psihofizičkog razvoja, razvoja govora, sigurne primjene lijekova u trudnoći i laktaciji, ginekologije, oralne njege, razvoja komunikacijskih vještina i svih ostalih područja vezanih za roditeljstvo, zdravlje i odgoj djece.
U suradnji sa Mama Kuha Zdravo, održali smo radionicu dohrane beba prilikom koje su roditelji dobili brojne odgovore na pitanja, kada i kako započeti dohranu, kako pripremiti pravilan i zdravi obrok na jednostavan i brzi način, kako koristiti tablicu dohrane, i mnogo drugih korisnih informacija. Također smo održali pokaznu radionicu sa nekoliko zanimljivih obroka, od osnovnih kašica, do pokaznog primjera kako pripremiti sladoled od banane i jagode, do  cous cousa na mlijeku sa grožđicama i jabukom i završili smo sa  kreativnim zalogajima. Djeca su učinila radionicu još veselijom tako što su nam se priključila u kuhanju i pripremanju zdravih obroka te su pritom nešto naučila o zdravim i korisnim namirnicama koje ujedno mogu učiniti obrok ukusnim i slatkim.mojapapicaDSC06586DSC06590DSC06594DSC06595

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *